Topul Celor Mai Populare Posturi De Radio

România se poate lăuda cu o gamă variată de posturi de radio. Printre ele, cele mai ascultate ies în evidență cu un număr foarte mare de utilizatori zilnici, 4 astfel de canale depășind un milion.

Kiss FM

Înființat în 2003, Kiss FM a rămas cel mai ascultat canal de radio din România încă din 2017. Odată ajunși primii în clasament, Kiss FM își schimbă sloganul “Feel your music” cu “#1 Hit Radio”.

Ascultat de mai mult de 2 milioane de români, Kiss FM se bazează pe DJ tineri să pună cea mai nouă și apreciată muzică. Acesta emite din București în mai mult de 57 de stații locale, printre care una și la Chișinău. În Republica Moldova, Kiss FM este cel mai ascultat canal de radio pentru segmentul 15-34 ani.

Radio ZU

Radio Zu a fost lansat în 2008 și are ca public-țintă tineretul cuprins între 15 și 30 de ani. Având peste 1.3 milioane de ascultători, postul de radio este clasat pe locul 2 în Romania. În București, însă, acesta se află pe un prim loc detașat cu peste 250.000 de ascultători. Având multiple programe generalizate, canalul de radio se bazează pe formatul Contemporary Hit Radio, unde marea majoritate a programelor sunt producție proprie.

Europa FM

Aflat în top 3, acest canal iese în evidență prin difuzarea melodiilor din toate genurile muzicale presărate între timp cu scurte știri. Având sloganele „Cea mai bună muzică din ‘80 până azi” și „Știrile care contează”, Europa FM are aproximativ 1.1 milioane de ascultători.

Radio România Actualități

Radio România Actualități este canalul de radio specializat pe știrile din țară. Difuzând încă din 1928, România Actualități depășește un milion de ascultători.

Dacă ești în căutarea unui post de radio, cele 4 canale de mai sus pot îndeplini preferințele oricărui segment de vârstă. Cu siguranță ai auzit de ele, iar reputația lor le recomandă tuturor pasionaților de radio.