Topul Celor Mai Noi Melodii De La Radio

Într-un mediu social dinamic în care trendurile se schimbă permanent, piesele noi pot fi difuzate ani la rând sau pot să dispară fără ca nimeni să-și mai amintească de ele. În continuare vor fi prezentate piese noi românești și internaționale care probabil vor rămâne prezente în viața noastră pentru o perioadă lungă de timp.

Melodii Românești

3 Sud Est – „Valuri”

Supranumiți „Regii muzicii dance”, 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe din România și lansează o nouă melodie. „Valuri” spune o poveste de iubire pe note muzicale ce îmbină anii ’80 cu prezentul.

The Motans – „Ani Lumină” și „Spirit Ateist”

The Motans ajunge la radio luna aceasta cu 2 melodii noi. Tânărul din Republica Moldova se aude la radio cu „Ani Lumină” și „Spirit Ateist”. Ambele melodii sunt pline de emoție și au un mesaj ce te va pune puțin pe gânduri.

Melodii Internaționale

Miley Cyrus – „Midnight sky”

Videoclipul acestei melodii a reușit să adune în doar 4 zile aproape 30 de milioane de vizualizări. Această melodie va fi cântată pentru prima oara live la premiile MTV Video Music Awards din 30 august.

Ozuna – „Caramelo Remix”

După ce melodia originală a avut succes, apariția unui remix era inevitabilă. Împreună cu Karol G și Myke Towers, Ozuna își prezintă remixul la nici două luni după apariția melodiei originale. Este o melodie latino cu ritmuri de reggae ce inevitabil te va îndemna la distracție.

Ciara – Rooted

Cântareața a ales să-și arate suportul pentru mișcarea „Black Lives Matter” alături de cântarețul Ester Dean.

Dua Lipa – Levitating & remix

În apropierea prezentării noului ei proiect, Dua Lipa a decis să scoată atât melodia originală, cât și un remix alături de Madonna și Missy Elliot.

Mijlocul lunii august s-a arătat a fi bogat în melodii ce par a fi capabile să treacă testul timpului și să rămână o amintire plăcută.