Top 3 Aplicații Radio Pentru Telefon

În ziua de azi nu mai ești nevoit să asculți doar cele câteva canale de la radio. Cu ajutorul aplicațiilor de pe Play Store, poți asculta muzică din toate colțurile lumii. În continuare, vei afla mai multe despre câteva astfel de aplicații.

TuneIn Radio

TuneIn Radio oferă utilizatorilor săi acces la peste 100.000 de canale radio și 5.7 milioane de podcasturi. Cu peste 75 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună, TuneIn pune la dispoziție canale de știri, sport, muzică și multe altele.

Există două versiuni de TuneIn, una gratuită și una pro. Singura diferență între cele două este faptul că la cea pro se oferă opțiunea de a înregistra și lipsesc reclamele.

Se poate achiziționa lunar versiunea premium. Aici vei beneficia de jocuri live NFL și NHL, plus 600 de canale lipsite complet de reclame.

Radio Online PCRADIO

O aplicație foarte apreciată de utilizatorii săi, Radio Online are sute de canale pentru fiecare tip de muzică dorit. PCRADIO se remarcă prin abilitatea de a asculta canale radio și cu o calitate scazută a internetului mobil, având nevoie doar de 24kbit/secundă. Perfectă pentru drumeții și zone cu semnal slab, aplicația are un consum al bateriei telefonului foarte scăzut și poate fi controlată cu butoanele oferite de căști.

Radio FM

Radio FM adună, într-o aplicație ușor de folosit, programe din toate colțurile lumii. Cu o gamă extrem de variată de genuri, aplicația pune la dispoziție canale pentru orice tip de muzică, știri și multe altele.

Cu ajutorul cronometrului din setările aplicației, poți asculta liniștit muzica ta preferată, știind că aplicația se va opri după timpul selectat de tine. Pentru a nu pierde emisiunea favorită, se poate seta o alarmă care va porni automat canalul preselectat. Aplicația a fost adaptată pentru Android, Google Chromecast, cât și pentru ceasurile Android. Indiferent de locul în care te afli sau de calitatea internetului, canalul tău favorit este întotdeauna doar la un click distanță cu ajutorul aplicațiilor de mai sus.