Pagina Principală

Acest blog este pentru iubitorii de radio care, indiferent de vârstă, aleg sa îl asculte. Aici vei găsi informații dintre cele mai alese. De la ultimele noutăți în domeniul radio la cele mai căutate emisiuni, ne propunem să arătăm ascultătorilor ce înseamnă cu adevărat această industrie transformată în artă. Vei putea citi aici articole despre cum se face radio și care sunt regulile pentru un post de succes. Îți vom vorbi despre cum funcționează și de unde a plecat tot ceea ce noi denumim astăzi simplu „radio”.

Ce Poți Găsi Pe Acest Blog?

Acesta este un blog al oamenilor ce apreciază arta radioului. Din articolele noastre vei afla ce se întâmplă, de fapt, în spatele microfonului sau aparatului ce difuzează muzica pe care cu toții o iubim și o așteptăm pe post.

De asemenea, puteți face cunoștință cu dedesubturile unei emisiuni de radio, ce poate și ce nu poate fi difuzat și mai ales de ce. Discutăm melodiile care sunt difuzate cel mai des pe posturile de radio, ce au special și cum au ajuns acolo. Noi îți vom spune care sunt modurile în care piesele, reclamele sau emisiunile sunt alese pentru a fi difuzate și care sunt criteriile.

Dorim totodată să reamintim oamenilor de ce iubim radioul. Să le vorbim despre felul în care acesta a schimbat viețile oamenilor. Vei afla de ce muzica de la radio este atât de specială și imensul impact pe care îl are asupra vieții noastre de zi cu zi.

Te invităm să fii alături de noi pe undele ce transced dincolo de ceea ce este tangibil și vizibil cu ochiul liber. Te îndemnăm să te bucuri împreună cu restul ascultătorilor de trecutul, prezentul și viitorul iubirii pe care o purtăm cu toții radioului, cel ce a marcat pe veci nenumărate generații de-a lungul timpului.