Despre Blog

De la apariția primului aparat de radio și receptarea în anul 1907 a primului semnal radio transmis, lumea noastră s-a schimbat complet. Radioul a devenit pentru mulți dintre noi o sursă de pace și calm. O entitate ce ne face să ne simțim mai puțin singuri și care umple orice încăpere cu melodii și cântece dintre cele mai dragi nouă, cu voci pe care le-am recunoaște oricând din emisiunile de radio, dar pe care poate nu le putem asocia cu portrete fizice reale.

Vreau Să Ajung La Radio!

Unii și-au dorit să ajungă la radio și au cântat despre asta, precum cunoscuta melodie „Vreau să ajung la radio”, cântată de Vama Veche. I-au fost aduse omagii muzicale celebre de către artiști consacrați care cunosc valoarea radioului și care nu își doresc degradarea lui sau pierderea în neant, o dată cu apariția altor device-uri, aplicații și website-uri cu muzică.

Radioul a schimbat multe vieți și cursul a multor destine de-a lungul timpului. A format cariere și a pus capăt altora. Radioul mereu știe ce își doresc ascultătorii și niciodată nu întârzie să le ofere ceea ce au nevoie.

Despre radio se pot spune multe lucruri. Că ar fi învechit sau demodat. Că nu a reușit să sară treapta evoluției tehnologice și a rămas în urmă o dată cu generațiile care obișnuiau să îl asculte, iar generațiile tinere nu mai au nevoie de radio.

Însă, noi știm că indiferent cât timp va mai trece peste el, câte generații se vor mai schimba și în câte feluri vor evolua lucrurile, radioul va rămâne mereu regele aparatelor de difuzat muzică, teatru, emisiuni, reclame și știri.