Cum Afli Dacă Poți Asculta Radio Pe Telefon?

O funcție pe care tot mai puțini oameni o caută în momentul în care hotărăsc să achiziționeze. un nou telefon mobil este funcția radio. Din această cauză, unele companii de telefoane au renunțat la ea în totalitate. Acest modul nu se mai regăsește la o bună parte din modelele noi de telefoane, iar iPhone a scos-o complet din dotările pe care le are.

Cum Știu Dacă Telefonul Meu Are Funcția Radio?

De multe ori, la telefoanele cu această funcție există o aplicație radio preinstalată care se regăsește în telefon la momentul primului set-up. Odată identificată aplicația, puteți asculta muzică și emisiunile radio preferate așa cum ați face-o în mod normal cu un aparat de radio.

Există totuși posibilitatea ca modulul radio să existe, dar telefonul dumneavoastră să nu aibă această aplicație gata instalată. În acest caz, pentru a afla dacă telefonul este dotat cu această funcție, puteți citi lista de module pe care telefonul le are sau puteți instala o aplicație care vă va spune dacă o aveți sau nu.

Multe dintre telefoanele Samsung, LG, Motorola sau HTC vin cu această funcție de ascultare radio gata instalată.

Ce Fac Dacă Nu O Are Și Totuși Îmi Doresc Radio Pe Telefon?

Multe dintre telefoane nu mai beneficiază însă de această caracteristică. Pentru telefoanele fără această componentă, cum ar fi cele de la compania Apple, există alte posibilități pentru ascultarea radioului.

În acest caz, există mereu posibilitatea utilizării unui serviciu de radio online pe care majoritatea posturilor îl pun acum la dispoziția ascultătorilor. O altă variantă sunt aplicațiile de radio ce pot fi cumpărate sau descărcate gratuit pe telefon și care, tot cu ajutorul internetului, facilitează legătura dintre radio și ascultător.

Dacă îți dorești să asculți radio de pe telefon și nu ești sigur cum poți face asta, una dintre metodele prezentate mai sus te va ajuta cu siguranță.